Fordyb dig i:

torsdag den 15. december 2011

Færdig og sendt afsted.

Jeg har med hjælp fra min dejlige mor lavet to kufferter til Mettes (fra Frejvald) super gode ide med at lave hjemmelavede gaver til indlagte børn.
Min mutti har hæklet 4 små bamser (hælket efter Majas opskrifter fra bogen "Hæklede dyr") og jeg har lavet kuffert, malebog og farvekridt.


VI har lavet en "drenge" og en "pige" kuffert.
Indeholdet er i bund og grund det samme, men i forskellige temare og så forskellige dyr.

Jeg har brugt noget retor inspireret papir og noget med biler til drenge kufferten.


Min kære Mutti har så lavet en blå sprutte og en lille skildpadde til samme kuffert.Og når man får sin egen kuffert skal den selvfølgelig også have en matchende kuffertmærke.


Pige kufferten har fået blonder og bånd og en lille ugle og er så selvfølgelig holdt i lyserøde farver


Til pige kufferten har Mutti lavet et lille får og en lyserød sprutte.Og pige kufferten er selvfølgelig også udstyret med et matchende kuffertmærke.


  Ideen om at sende en kuffert med legetøj i er hentet fra min egen barndom hvor vi, mine søskende og jeg, havde en lille kuffert hver vi måtte pakke med legetøj når vi skulle på tur. Jeg kan tydeligt huske hvor spændende det var at åbne kufferten når vi nåede frem og se/gense hvad gman havde pakket ned at eventyrligheder.
Og den følelse af spænding og glæde, vil jeg gerne give til et barn der måske synes at det hele er så forfærdeligt spændende.

Glædelig jul herfra...

4 kommentarer:

 1. kære søde Kristina.
  Dine gaver er først kommet med posten i dag (mandag), men jeg skal nok køre ud på OUH og aflevere dem. De fine gaver som dig og din mor har lavet, skal helt sikkert nok skabe glæde hos et par børn.Der kommer også billeder af dine gaver på min blog. Tak for de søde ord og englene til mig :-)
  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette...
  Hvor er det bare stort af dig at køre ud med dem, selvom de ankommer for sent.
  Det er virkelig et stort og flot stykke arbejde du har lavet og laver og derfor fortjente du virkelig både ord og engle....
  Mange taknemlige hilsner
  Kristina

  SvarSlet
 3. Tusinde tak for den fine kuffert til pigen. Den bringer både glæde og lykke og så fin lavet. Rigtig godt nytår

  SvarSlet
 4. Det var virkelig så lidt.
  Og rigtig godt nytår til jer.
  :-)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når nogen skriver og sætter pris på din kommentar.
Mange tak.