Fordyb dig i:

søndag den 1. juli 2012

Jeg erkender mit nederlag.

ADVARSEL!!! Mere blogger-brok...
 
Jeg kan ikke få lortet til at virke og må simpelthen se det i øjnene.
Jeg har prøvet ALT for at få gadget'en "fastelæsere" til at virke. Men den vil bare ikke!!!
Jeg må indrømme at jeg er bitter og sur og helt vildt ked af det. Jeg mister ret hurtigt modet hvis computere ikke virker og vil som jeg vil, så jeg var vildt stolt og glad, da jeg rent faktisk fik en blog 
- OG LÆSERE!!!
Jeg føler virkelig at jeg har kæmpet for at få mine faste læsere, tænkt meget på at gøre bloggen fin og skrive noget spændende og hver gang en ny meldte sig, var jeg helt oppe at ringe. Det giver bare noget helt specielt at have den forbindelse til folk gennem sin blog.
Min vidunderlige kæreste kunne virkelig mærke på mig at det betød noget for mig og lovede mig en middag når jeg ramte 100.
Men nu må jeg starte forfra. 71 læsere blev det til før det stod af og jeg ramte muren.
Jeg ved godt det er små dumt, men jeg har helt seriøst overvejet bare at stoppe med at blogge. Bare lukke det hele ned og glemme det.

Hver gang jeg kommer her ind, glor fejlmeldingen mig bare op i mit åbne ansigt og jeg mister totalt lysten til at lave indlæg.

Men nu har jeg tilføjet bloglovin'. 
Jeg må indrømme at jeg ikke helt er med på hvad det er eller har den store tiltro til det, men det får en (lille) chance.

Jeg undskylder mit ynkelige indlæg, men jeg bliver nød til at få det ud og jeg tror ikke der er andre end folk i bloglad der ville kunne forstå min frustration.
Nu er der ikke andet for end at vente og se om folk vil følge med via bloglovin'...


9 kommentarer:

 1. kan godt forstå du er sur ked og alt det der men jeg tror uden at være klog at den der google friend ikke kommer til at virke igen ,jeg har 2 blogge og på den ene dur den ikke og hvis man går ind på google hjælp så er den del der om handler google friend nede så jeg tror alle blogger vil opleve at den en dag forsvinder jeg tror vejen frem er bloglovin desværre men den virker fint på mange blogge ... google friend er væk på mange blogge du er ikke alene :)

  SvarSlet
 2. Selvom det ikke virker er vi her endnu og læser med på din blog. Så op med hovedet og fremad med dig :-)

  SvarSlet
 3. Har du prøvet at logge af og på mange gange efter hinanden?? Det kan måske hjælpe!!

  SvarSlet
 4. jeg ved ikke hvad der er at gøre, men vil bare sige at jeg er fast læser og du dukker op på min blogroll når du skriver indlæg, så du har ikke mistet dine læsere :)

  SvarSlet
 5. Du er også på min læseliste + blogroll, men forstår dig godt.
  Vil det være muligt at oprette en ny gadget med fastlæserere?
  Hvis min fast læser liste forsvandt, ville jeg nok lave en ny og begynde forfra.
  Hvis du laver en ny, vil jeg da klart melde mig på.

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Har lige gjort et forsøg på egen blog og skrevet lidt om det.
   Måske det virker hos dig.

   Slet
 6. Tjek dette indlæg - http://stinehoelgaard.blogspot.dk/2012/06/er-der-nogen-der-kan-hjlpe-mig-med.html

  SvarSlet
 7. Jeg kender bare så godt det med at miste modet og være tæt på at opgive bloggeriet. Jeg har hele tiden fuldt dig på Bloglovin og har også selv kun bloglovin på min egen blog. Man skal kæmpe lidt mere for at få faste læsere, men det fungerer godt :)

  SvarSlet
 8. Jeg skynder at melde mig til som læser på blog lovin - bruger jeg også selv og nyder min daglige email med alle nye indlæg

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når nogen skriver og sætter pris på din kommentar.
Mange tak.