Fordyb dig i:

søndag den 16. september 2012

Og SÅ blev den helt færdig.

Endelig fik jeg gjort min lille elefant færdig og den har fået en lille kuffert at "bo" i
og et par ærteposer at lege med.


Da jeg gik igang med at lave den var der ikke rigtig et formål med det, men jeg ville bare lave et eller andet fornuftigt mens jeg øvede mig på at lave kugler.
Da så elefanten var halvfærdig besluttede jeg mig for at min min søsters dreng, som hun var gravid med skulle have den når han engang kom til verden.
Det var bare sådan at jeg lidt forelskede mig i den lille elefant og ikke rigtig kunne forlige mig med tanken om at skulle give den væk. Og besluttede derfor at jeg ville beholde den.


Men, for der er nemlig et men, her forrige fredag (d. 7.) kom lille Johannes til verden og allerede om lørdagen var jeg så heldig, at jeg var i Jylland og havde mulighed for at se ham og WAUW hvor er han dejlig!!! Lille bitte og helt perfekt, jeg fik lov til at holde ham og BANG, blev jeg forelsket i den lille fyr. 
Johannes skal helt sikkert have den lille lyseblå elefant og alt andet jeg kan give ham og hans vidunderlige storesøster Frederikke.


Hvor er det dejligt at være moster.


Fortsat god dag herfra!!!

8 kommentarer:

 1. den er simpelthen SÅ sød og har så meget udtryk - well done :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tusinde tak.
   Den har også været længe undervejs.

   Slet
 2. Tillykke med at du er blevet moster igen - jeg blev helt rørt over dit indlæg. Jeg er selv faster for 3 unger og hvor er det bare givende! Jeg håber du er rigtig godt tilfreds med resultatet for den er bare rigtig sød.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina. Jeg er faktisk godt tilfreds!
   Du har helt ret, det er bare så givende og helt vidunderligt at se de små unger vokse op.

   Slet
 3. Jeg er helt forelsket i den søde elefant! :-) og sikke en fantastisk gave at få for sådan en lille baby :-) De kan følges ad og nå at blive rigtig gode venner, de to :-)
  Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne finde ud af den slags, for så skulle min pige, der har forventet ankomst i starten af november, altså også have sådan en sød elefant :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tusinde tak.
   Du må holde øje herinde. Der kommer faktisk en elefant Give-Away inden længe, den er dog grøn, så ved ikke om det er noget for dig, når nu du skal have en lille pige.
   Hvis den grønne ikke lige er noget for dig, kan vi jo evt. lave en eller anden form for byttehandel...

   Slet

Jeg bliver så glad når nogen skriver og sætter pris på din kommentar.
Mange tak.