Fordyb dig i:

fredag den 19. oktober 2012

Mens jeg tænker...

Mens jeg funderer over hvilke spændende og sjove ting der skal arrangeres til Garn til Grænsen aftenerne (hvor der stadig er få pladser ledige til tirsdag d. 13 og lidt flere til torsdag d. 15), er mine fingre beskæftiget med at hækle flere elefanter.

En veninde skal have sig en lille dreng til december og ville gerne have en lille blå elefant til den lille ny, så jeg gik i gang.


Jeg har denne gang lavet ørerne i  stangmasker, så de ikke var helt ens med resten af kroppen og så har jeg lavet den hvid inden i selve øret, hvilket jeg faktisk synes er ret sødt.


 Endnu en veninde (der også venter sig en dreng) har ønsket sig en lille elefant. Hun vil gerne have den i grøn, blå og hvid, så jeg skal til at hækle en i striber, det bliver spændende. 
Jeg kan godt lave striber, men jeg synes at de starter og slutter lidt skævt, så jeg må lige google det - og øve mig inden jeg går i gang...


Jeg kunne jo selvfølgelig også tage fat i Sarah, der jo er med arrangør på Garn til Grænsen, hun er genial til at hækle og har indvilliget i at agere hæklelærer for de der har lyst (endnu en god grund til at tage med). Mon ikke hun har et godt trick til et flot farveskift, der ikke ser skævt ud...


Fortsat elefantastisk dag herfra.

Og som et KÆMPE ps bliver jeg lige nød til at skrige:
JUHU, JUBII, YES, WAUW, HUNDREDE LÆSERE.... 100!!!!

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare den sødeste elefant :) Er det muligt at få at vide hvor opskriften stammer fra, for sådan en har jeg rigtig meget lyst til at lave :)
  Mange hilsner Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina
   Tusinde tak!!!
   Åh det ville jeg rigtig gerne give dig, men jeg hækler dem ikke efter opskrift, men hækler dem bare efter hovedet.
   Jeg skal prøve at skrive ned hvad jeg gør med den næste, så kan jeg smide det her ind på bloggen...
   Hilsen Kristina

   Slet
  2. Tænkte det nok! ;)
   Den er nemlig så anderledes end andre jeg har set - der er noget med proportionerne som holder så fint, måske pga de fine runde ben :)
   Jeg vil følge med og se om du får taget noter på et tidspunkt :)
   Hilsen Nina

   Slet
 2. Hvor er den dog nuttet ;-)

  Kom forbi og deltag i min Give Away, du kan vinde et retro vattæppe http://gitteluna.blogspot.dk/2012/10/give-away.html

  SvarSlet
 3. Wow den er fin.. Den ville jeg også elske at få opskriften på :-) Den kunne du tjene penge på, der er helt sikkert :-)
  Hilsen Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du skriver dinm ail til mig, kan jeg maile dig en opskrift på den.... ;0)

   Slet

Jeg bliver så glad når nogen skriver og sætter pris på din kommentar.
Mange tak.