Fordyb dig i:

mandag den 20. februar 2012

Knap nok.

Jeg har jo vist herinde at jeg havde en samling knapper jeg ikke lige anede hvad jeg skulle gøre af, men heldigvis er blogland fyldt med kreative, ideerige, og gavmilde mennesker og jeg har derfor fået inspiration til brugen af knapperne.
Tusinde tak!!!
Og her er hvad det er blevet til indtil nu:

En lille portion af knapperne er blevet dekoreret med neglelak. De skal, når jeg lige får tid, have en omgang skibslak så de bliver holdbare.

Der er hvide, farvede og sorte og de skal alle i retning af min Kære Mutti der er super ferm med en symaskine og er i gang med at sy børnetøj til venner og bekendte.


Der blev også lavet armbånds prøver og armbånd.
Den første her er vist kun en prøve, er ikke helt tilfreds med den .
Jeg kan som sådan godt lide ideen, men jeg er ikke helt tilfreds med at der er brugt garn. Men det er jo bare at få fat i noget ordentlig snor og så prøve igen.

 
Den næste blev en del flottere synes jeg. Kan godt lide kontrasten mellem den matte sorte og den skinnende grønne, så den fik lov til at overleve og fik monteret en lås.
Tusind tak til de der kom med ideer. 
Har du en anden ide til hvad pokker jeg kan bruge mine kedelige knapper til så smid endelig en kommentar.

Fortsat god dag herfra.

3 kommentarer:

  1. Ih, hvor er det blevet godt. Snes armbåndene er meget originale- virkelig flotte. Knus

    SvarSlet
  2. Mange tak. Må indrømme at ideen ikke helt er min. Fik en del søde kommentarer og ideer da jeg viste knapperne og der var nogen der snakkede om silkebånd og pangfarver og perler, så armbåndet ovenover er en resultatet af en fælles brainstorm.

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når nogen skriver og sætter pris på din kommentar.
Mange tak.