Fordyb dig i:

søndag den 19. februar 2012

Stolthed!!!

 "Uh, uh, uh" - Det var hvad jeg glad udbrød da jeg så hvad Julie, der har bloggen hjerterum, havde skrevet som en kommentar til et af mine indlæg.
Hver gang jeg ser, at jeg har fået en ny fastlæser kommer der et lille glædesudbrud fra mig og kæresten kigger på mig og spørger "En til?" Og jeg nikker stolt.
Men det var ikke det der var sket denne gang. Nej disse uhér kom fordi Julie har valgt at give mig en Blog-award!
Og nøj, hvor jeg er glad!
Det er den første jeg har fået og føler næsten at jeg skal holde en takketale, men det er nok lidt i overkanten.
Jeg vil nøjes med at sige tusind tak til Julie og til jer andre der læser med.

 

Nu er det så min tur til at sende stafetten videre til 5 lækre blogs:

Den første er en jeg skal skynde mig at få givet. Det er Mig og Maya der i skrivende stund har 99 læsere, så i må bære over med mig hvis hun når at få 100.
Hun har en super lækker blog, med blandt andet den fineste hæklede Smølfine.

Den næste bliver meget mere Minimums. Bloggen tilhører web-shoppen minimums.dk og jeg ved ikke om det er lidt udenfor reglerne at give awarden til en shop, men den er bare så sprængfyldt med gode ideer, at jeg gør det alligevel. Bare brandbils-lampen er guld værd.

Nummer tre bliver Musses Verden.Her er en af de blogge hvor man har lyst til at blive hængende. Lækre farver, lækre billeder og lækre indlæg. Musse har lige lært at strikke, så det er værd at følge med i.

Blog nummer fire jeg vil give awarden til er helt klart Milles Rutchebane. Mille er ny herinde, men det er bestemt en blog man skal holde øje med. Mille tager nogle spændende og lækre billeder og det er jo bare super sjovt at få et anderledes perspektiv på tingene.

Sidst men slet ikke mindst skal Annes hjemmehygge med på listen. Anne hækler og hygger og deler ud af det der får en til at kigge med.

Jeg håber at i slår et smut ind forbi disse steder og tager et kig. 

Forsat god dag og endnu engang tak til Julie her fra

7 kommentarer:

 1. Tusinde tak Kristina - jeg er meget rørt. Nu må jeg i tænkebox :-)

  SvarSlet
 2. Haha, jamen jeg siger tak for takketalen! ;) Skønt at du blev så glad - men den havde du da fortjent! Det var skam også min første award og derfor lidt ekstra speciel. Jeg blev lige et par cm højere... ;)
  Kh. Julie

  SvarSlet
 3. Tusind Tak søde Kristina.. Det varmer, da helt sikkert ;0)og man bliver da lige lidt stolt især når man er så NY som jeg er.. TAK TAK... Nu er spørgsmålet så bare hvem jeg skal sende den videre til ;0)

  SvarSlet
 4. Tusind tak søde dig, det var virkelig nogle pæne ord om min blog, det varmede om hjertet :-)

  SvarSlet
 5. Det var så lidt allesammen. Jeg synes bestemt at i fortjener det. Kigger jo med hos jer alle.

  SvarSlet
 6. Hej Kristina-hi hi, er lige nået op på de 100 idag. Jeg vil gerne give den videre; men skal lige bruge lidt tid på at finde ud af til hvem. Tak for de søde ord. Knus

  SvarSlet
 7. Jamen det var da bare så lidt.
  Tillykke med de 100, hvor er det bare vildt flot!

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når nogen skriver og sætter pris på din kommentar.
Mange tak.