Fordyb dig i:

søndag den 8. januar 2012

Dåseskjul...

Jeg har, lige som så mange andre her inde i blogland, kastet mig over at forvandle konservesdåser til opbevarings bøtter.
Denne gang gik det ud over nogle små majs bøtter. De er perfekte at bruge fordi de ikke er skarpe indeni, de har en lille kant hele vejen rundt der er perfekt til at hvile et lille låg på og så kan de stables!!!
Så det var jo bare at gå igang...


Det er så dejlig let et projekt -og billigt. Jeg elsker at gå igang med ting jeg kan afslutte med det samme. Jeg kender mig selv godt nok til, at vide at hvis mine projekter bliver for langtrukne, så mister jeg lysten til at "lege" med med dem og de bliver en pligt i stedet for en fornøjelse. Derfor at "dåseskjul" en af mine fortrukne aktiviteter for tiden.


Jeg valgte bare at bruge et lille sort satin bånd til at sætte på lågene.
Egentlig er jeg ret vild med at sætte en perle fast på toppen af låget, så man kan få det op, men det gik ikke her, for så kunne dåserne ikke stables.Dåserne er lavet med papir fra SG.
Jeg har brugt to forskelige stykker og så brugt kontrastener til lågene, så de "hænger sammen".


Og da jeg nu alligevel var igang kunne jeg ikke lade være med liiige at pynte to mere. Disse har dog ikke nogen indre kant til at holde et låg, så det bliver bare blyants holdere eller ligende.


God Januar derude...2 kommentarer:

 1. Super fine dåser, har selv lavet nogen stykker, dog uden låg. Så ville hører om du vil løfte sløret for hvad du bruger som låg? Mvh Cindie der syntes det er en rigtig fin blog du har :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cindie.
   Ih, jamen tusinde tak...
   Det kan du tro jeg vil løfte sløret for.
   Det er ganske enkelt... Jeg tager et stykke tykt pap og klipper ud i den rette størrelse og limer så matchende papir på dem. Jeg laver et lille hul midt i låget og sætter en perle eller en lille strop sådan de er lige til at løft af igen...
   Jeg kan lige se om jeg kan smide en lille DIY ind på det her en af dagene.
   Mange Hilsner herfra
   Kristina

   Slet

Jeg bliver så glad når nogen skriver og sætter pris på din kommentar.
Mange tak.